دستور تهیه سالاد تاکو

بدون دیدگاه

سالاد تاکو

 

سالاد تاکو

 

مواد لازم

گوشت گوساله چرخ کرده : ۱ پوند معادل ۴۵۰ گرم

سس کچاب : ۱/۲ پیمانه

اورگانو : ۱ قاشق چایخوری

پودر چیلی : ۱ قاشق چایخوری

نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری

پخت به مدت ۱۰ دقیقه

کلم سفید : ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی : ۲ عدد متوسط

ترکیب پنیر مکزیکی : ۱ پیمانه

زیتون سیاه : ۱ قوطی

چیپس ذزت : ۱ بسته

مواد لازم برای سس

مایونز : ۱/۲ پیمانه

سس تاکو : ۱/۴ پیمانه

لینک دانلود

  • 354 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی