برگر

 

برگر شایسته آ نهاست که به عنوان غذای رسمی تابستان شناخته شود. برگر قطعه تزئینی میز ناهارخوری است! رایحه یک همبرگر بر روی اجاق مانند عطر یک شمع در تابستان جاویدان است. اما چه چیزی باعث می شود برگر خوب باشد؟ آیا گوشت گاو از یک مزرعه محلی تهیه شده است؟ آیا مخلوط مخفی از ادویه جات تأثیرگذار است؟ ماده پنیر چیست؟ در اینجا کارشناسان برگر bonafide آمریکا در مورد چگونگی ساخت یک همبرگر به شما کمک می کنند.

برگر

 

طراحی برگر را در نظر بگیرید

مانند نزدیک شدن یک نقاش به بوم به برگر خود نزدیک شوید. هر عنصر از همبرگر – نوع نان، چاشنی، ادویه، محتویات – بر طعم و بافت تأثیر می گذارد و باید برای ارتقاء تجربه خوردن مورد استفاده قرار گیرد. جنیفر داسکویچ، بنیانگذار ساندویچ جهانی و ساندویچ آمریکا، این کار را با برگر خرچنگ ساحلی خود انجام می دهد که در آن هر عنصر کل تجربه را تحت تأثیر قرار می دهد. عطر و طعم خرچنگ توسط لیمو وینگریت تقویت می شود همچنین توسط یک قاشق غذاخوری نان ذرت مکزیکی کمی شور ارتقاء می یابد.

 

برگر

 

گوشت خود را عاقلانه انتخاب کنید

آنگوس، بوفالو، کمی گوشت گاو پیر، یا شاید مقداری لوبیای سیاه برای دوستان گیاهخوار ؟ صرف نظر از اینکه هسته برگر شما چیست، هرگز از یک گوشت یخ زده استفاده نکنید.

 

برگر

 

از چربی نترسید!

هنگام انتخاب گوشت برای همبرگر، مطمئن شوید که رنگ آن را در نظر بگیرید. این امر اشاره به توزیع چربی در سراسر گوشت دارد. راب داتون نسبت ۲۰/۸۰ را توصیه می کند اما بیلی کرامر از برگرهای بیلی می گوید در هر نقطه بین ۲۰٪ -۳۰٪ توزیع چربی ایده آل است. یکی دیگر از کارشناسان برگر، وید فورتین، می گوید : “مهم نیست که چه چیزی استفاده می کنید، اطمینان حاصل کنید که نسبت چربی برای مرطوب نگه داشتن همبرگر کافی باشد.” فورتین هشدار می دهد که مقدار کم چربی، ممکن است منجر به خشک شدن همبرگر شود.

 

برگر

اندازه هر برگر مهم است

هر همبرگر، به خصوص اگر شما یک همبرگر با نسبت چربی بالاتر داشته باشید، هنگام پخت کوچک می شود. کریستی ونور، از Girls Can Grill، توصیه می کند “اگر همبرگرها را بزرگتر از نان درست کنید هنگامی که چربی ها و برگرها در طول پخت کوچک می شوند، شما یک همبرگر کاملاً اندازه خواهید داشت.”

 

برگر

چاشنی

انتخاب چاشنی یکی از مراحلی است که در آن شما واقعاً می توانید آرم برگر خود را نشان دهید. چاشنی باید براساس محتویات برگر باشد و باید مکمل هایی باشد که شما در مراحل پایانی استفاده می کنید. بیشتر کارشناسان برگر در ساندویچ آمریکا از نمک کوشر و فلفل تازه شکسته شده استفاده می كنند اما این تنها آغاز است. صرف نظر از اینکه چه ترکیبی از ادویه جات را ترجیح می دهید، سرآشپز آرون بروکس می گوید حداقل ۵ دقیقه قبل از پخت و پز، یک مقدار قابل توجهی از ادویه ساییده شده خشک را به همبرگر بمالید.

 

برگر

 

نان

نان بیش از یک وسیله حمل برای برگر شماست. باید نانی باشد که بتواند عصاره ها و چاشنی ها را بدون خیس شدن و وا رفتن تحمل کند. مری گراهام از یک دستور پخت مری می گوید که نان نباید “سنگین تر از همبرگر” باشد. کارشناسان ساندویچ آمریکا نان هایی مانند بریچ، نان گیسو یا حتی رول سیب زمینی را توصیه می کنند.

 

برگر

محتویات ساندویچ

محتویات نه تنها عطر و طعم و بافت را اضافه می کنند بلکه آن ها می توانند عناصر همبرگر را با هم هماهنگ کنند. برخی پر کردنی ها اگر به حد اعتدال استفاده نشوند، می توانند به طعم غالب تبدیل شده و از تجربه برگر جدا شوند. متخصص برگر، مری گراهام، معتقد است که محتویات ساندویچ جایی است که می توانید طعم ها، بافت ها و رنگ های متضاد را اضافه کنید. او به شما توصیه می کند “شیرین، تند، خامه ای و ترش فکر کنید.”

 

برگر

چیزی فراتر از سس گوجه فرنگی برای چاشنی لازم است

چاشنی ها و ادویه جات را به عنوان اسپری و مایعی تصور کنید که می تواند لایه دیگری از عطر و طعم را به شاهکار برگر شما اضافه کند. بزرگ و جسور باشید! کارشناس برگر، راب داتون، حتی از کره بادام زمینی در برگر کره ای خود استفاده می کند! اما در کدام طرف نان، جاشنی ها را پهن می کنید؟ نان بالایی یا پایینی؟ این همه به عطر و طعم و اینکه چه لحظه ای در تجربه همبرگر شما می خواهید از BBQ سرکه یا طعم های نارنجی از کره بادام زمینی برای ذائقه خود استفاده کنید، بستگی دارد.

 

 

برگر

پنیر، لطفاً!

اضافه کردن پنیر به همبرگر به اندازه ی فقط قرار دادن یک برش بر روی همبرگر تمام نمی شود. نوع پنیر و میزانی که می خواهید در ساندویچ ذوب شود مهم است. متخصص برگر، جیسون استوکیکی، پنیر خود را پس از آخرین تلنگر با دیگر چاشنی های داغ بر روی گوشت قرار می دهد. گرمای همبرگر و سایر چاشنی ها به ذوب شدن پنیر کمک می کند. این مرحله صرفاً بر اساس تنظیمات شخصی شماست.

 

برگر

 

روش های پخت و پز

یکی از محبوب ترین راه ها برای طبخ همبرگر، طبخ بر روی گریل است. اما بسته به اینکه از گاز، پروپان یا زغال استفاده می کنید، توزیع گرما ممکن است ناهموار باشد. ما همه همبرگرهایی داشته ایم که از بیرون نیم سوز شده بودند، اما داخل آ نها هنوز هم صورتی و سرد بوده است. اگر شعله های کوره خیلی گرم و خیلی سریع باشد، این امر  می تواند اتفاق بیفتد. کارشناسان ساندویچ آمریکایی در واقع استفاده از یک ظرف چدن داغ برای یک سطح ثابت گرم را که به پخت آرام و کامل همبرگر کمک می کند، پیشنهاد می دهند.

 

  • 1,355 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی