آموزش پخت کیک گیلاس شکلاتی

بدون دیدگاه

کیک گیلاس شکلاتی

 

آموزش کیک گیلاس شکلاتی در چند مرحله ساده صورت میگرد با ما همراه باشید با این آموزش:

مواد لازم برای پوسته پای شکلات:

  • ۱ فنجان آرد همه منظوره
  • ۴/۱ فنجان پودر کاکئو شیرین نشده (۲ قاشق غذاخوری کاکائو عادی + ۲ قاشق غذاخوری کاکائو تلخ پیشنهاد می شود)
  • ۲ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
  • ۲/۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۴/۱ فنجان کره سرد ورقه شده
  • ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری آب یخ

آرد، کاکائو، شکر، و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط و با همزن ترکیب کنید. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا جایی که ترکیب غلیظ شود. کره های ورقه شده را اضافه کنید. در حین هم زدن، هر بار یک قاشق آب اضافه کنید تا زمانی که خمیر خودش را درون ظرف جمع کند.

روی یک سطح آرد پاشی شده، خمیر را به شکل مستطیل هایی با ضخامت ۲/۱ اینچ چونه بزنید. آن ها را مثل یک نامه تا بزنید. خمیر را در بسته بندی های پلاستیکی و در یخچال حداقل به مدت ۲ ساعت قرار دهید.

مواد لازم برای پر کردن پای گیلاس:

  • ۲ و ۲/۱ فنجان بزرگ گیلاس (تازه یا منجمد)، تقسیم شده
  • ۴/۱ فنجان آب
  • ۲ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
  • ۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت
  • ۲ قاشق چای خوری آب لیمو
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره بادام

نیمی از گیلاس ها را همراه با آب، شکر، آرد ذرت و آب لیمو درون یک قابلمه کوچک قرار دهید. ظرف را روی حرارت متوسط پایین گذاشته و گاه گاهی هم بزنید، تا زمانی که مخلوط غلیظ و خوش رنگ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و گیلاس های باقی مانده و عصاره بادام را اضافه کنید.

در پایان :

  1. فر را از قبل با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و یک سینی فر را با کاغذ پوستی آماده کنید.
  2. روی یک سطح آرد پاشی شده، خمیر پای شکلات را به ضخامت ۸/۱ اینچ رول کنید. آن را به ورق پخت آماده انتقال دهید و گیلاس های اماده برای پر کردن پای را در مرکز قرار دهید. اطراف خمیر را از دو طرف بالا آورده و به اندازه مورد نیاز پلیسه بزنید. اختیاری : کمی سفیده تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید و حدود ۴/۱ فنجان بادام خرد شده را روی آن بپاشید.
  3. حدود ۴۵-۳۵ دقیقه در فر بپزید تا زمانی که پوسته ترد و میوه ها کمی نرم شود. قبل از برش اجازه دهید کاملاً سرد شود. اختیاری : به عنوان چاشنی کمی پودر قند روی آن بپاشید.
  4. خب حالا کیک گیلاس شکلاتی ما آماده است و شما می توانید نوش جان کنید.
  • 393 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی