کیک قهوه گیلاس با خرده نان

 

خب اگر آماده هستید می خواهید دستور پخت امروز را با آموزش پخت کیک قهوه گیلاس با خرده نان شروع کنیم. خیلی کوتاه و دوست داشتین با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  • ۲ فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۱/۲ فنجان کره ذوب شده
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۳/۴ فنجان شکر (اگر کم شکر دوست دارید می توانید ۱/۲ فنجان شکر بریزید)
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ کمی نیم پز
  • کمی گیلاس آماده به انتخاب خودتان

 

دستور پخت کیک قهوه گیلاس با خرده نان

فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. یک تابه پخت ۱۳ * ۹ را با روغن چرب کنید.

آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و کره ذوب شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با چنگال هم بزنید تا ترد شود.

۲/۱ فنجان خرده نان را آماده کنید. اگر از آجیل استفاده می کنید، ۴/۱ فنجان آجیل ریز خرد شده را برای تزیین پایانی نگه دارید.

در یک کاسه کوچک تخم مرغ ها و شیر را هم زده و به ظرف بزرگ اصلی اضافه کنید. توده های کوچکی در خمیر وجود خواهند داشت.

خمیر را داخل تابه پخت بریزید. گیلاس های آماده را روی خمیر بچینید و خرده نان (یا آجیل موردنظرتان) را کم کم روی آن بپاشید.  ۴۵-۴۰ دقیقه در فر بپزید. پس از ۳۵ دقیقه فر را چک کنید مبادا زودتر آماده شود.

  • 430 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

یک پاسخ به “آموزش و دستور پخت کیک قهوه گیلاس با خرده نان”

  1. alifcb67 گفت:

    تست نظرات بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی