کلوچه نرم دانه ای وانیلی

با آخرین بخش از ۵ دستور پخت کیک و شیرینی های گیلاسی با شما عزیزان همراه هستیم با نزدیک شدن به فصل میوه های بهاری بخصوص گیلاس این ۵ دستور پخت را برای شما عزیزان فرآهم آورده ایم.

مواد لازم برای دستور پخت کلوچه با گیلاس :
  • ۳ فنجان تراشه های شکلات سفید
  • ۱۴ اونس شیر تغلیظ شده
  • ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری خمیر دانه ای وانیلی
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲/۱ فنجان گیلاس شیرین خرد شده
دستور پخت کلوچه نرم دانه ای وانیلی :

یک ظرف شیشه ای را با فویل آلومینیوم به اندازه های ۸ اینچ در ۸ اینچ تقسیم کنید و کنار بگذارید.

ورقه های شکلات را ذوب کرده و شیر تغلیظ شده شیرین را در یک ظرف سس متوسط روی حرارت متوسط، به طور منظم هم بزنید.

هنگامی که بطور کامل ترکیب شدند، خمیر دانه ای وانیلی را اضافه کرده و پس از قوام آمدن گیلاس را بریزید.

در پایان مخلوط را داخل طرف شیشه ای تقسیم بندی شده بریزید. یک شب آن را در یخچال قرار دهید. آن ها را به قطعات مربعی برش دهید. تا دو هفته می توانید از این کلوچه با گیلاس ها را در یک ظرف در بسته بیرون از یخچال نگه دارید.

  • 353 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی