کدام روش برای تهیه مرغ بهتر است؟

بدون دیدگاه

تهیه مرغ

 

کدام روش برای تهیه مرغ بهتر است؟

 

دستور پخت اول :

این دستور تهیه مرغ در سایت foodnetwork.com بیش از ۱۰۰۰ بازدید داشته است.

مواد لازم

هویج

رازیانه

پیاز

روغن زیتون

نمک

فلفل

برگ آویشن

 

لیموترش برای داخل مرغ

سیر برای داخل مرغ

در پایان سطح مرغ را با کره کاملاً می پوشانیم

پخت

۹۰ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت معادل ۲۲۰ درجه سانتی گراد

 

دستور پخت دوم :

رمز طعم ویژه این دستور تهیه مرغ استفاده از کره و مقدار زیادی سیر است.

مواد لازم

هویج

هویج وحشی

پیاز

سیر

نمک

فلفل

مواد لازم برای روی مرغ

کره

سیر رنده شده

سبزیجات معطر خرد شده (رزماری، آویشن، اورگانو)

رنده پوست لیمو

نمک

فلفل

لیمو و سبیجات معطر برای داخل مرغ

پخت

۹۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

دستور پخت دوم برنده شد!

لینک دانلود

  • 177 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی