فلفل قرمز و کلم بروکلی

 

فلفل قرمز و کلم بروکلی با کند کردن رشد سلول های تومور سرطانی در مبارزه بر علیه این بیماری مؤثرند. فلفل قرمز و کلم بروکلی به ویژه در سرطان های سخت درمان مانند سرطان پانکراس و تخمدان ممکن است مؤثر باشند.

به گزارش مدلاین پلاس، محققان تصمیم گرفتند در دو سرطان خاص شامل تخمدان و پانکراس که میزان مرگ و میر بالایی دارند، دخالت رژیم غذایی و تغذیه را در ایجاد این سرطان ها معلوم کنند. آنها دریافتند فلفل قرمز و بروکلی بازدارنده های مؤثر روند سرطان هستند.

این محققان تأثیر کاپسایسین که باعث تندی فلفل می شود را بر علیه سلول های سرطانی پانکراس در آزمایشگاه بررسی کردند. ترکیب فوق باعث خود تخریبی این سلول ها طی پروسه ای به نام آپوپتوزیس شد، در حالی که بر سلول های طبیعی پانکراس تأثیری نداشت. این نتایج نشان می دهند که کاپسایسین که یک عامل ضد سرطانی قوی است، روند خود تخریبی سلول های سرطانی را القا می کند و صدمات قابل توجهی را به سلول های طبیعی وارد نمی کند و یا بیانگر این است که استفاده بالقوه از آن به عنوان یک عامل شیمی درمانی جدید برای سرطان پانکراس ممکن است.

این مطالعات نشان می دهد چرا افرادی که مقادیر زیادی میوه و سبزی می خورند کمتر به سرطان مبتلا می شوند.

فلفل قرمز و کلم بروکلی

راز دیگری از فلفل

براساس نتایج تحقیقات پژوهشگران، مصرف فلفل در کاهش عوارض ناشی از افزایش میزان قند خون در کوتاه مدت و افزایش چربی خون در دراز مدت به ویژه در بیماران مبتلا به دیابت مؤثر است.

محققان با توجه به یافته های خود استفاده از این گیاه را در رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری قند و چربی خون جهت کاهش عوارض ناشی از بالا رفتن قند در کوتاه مدت و بالا رفتن چربی در دراز مدت توصیه می کنند.

فلفل علاوه بر این ویژگی به عنوان یک سبزی تند و سبز دارای ویتامین C بسیار زیاد و همچنین موادانتی اکسیدان است که خود ضد هر گونه پدیده مضر برای تندرستی از جمله عفونت ها و حتی بدخیمی ها است. مصرف فلفل تند گرچه در ابتدا قدری دشوار به نظر می رسد ولی با تمرین می توان انواع فلفل های تند و تازه را در سفره غذایی خود جا داد.

  • 45 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی