Cherry

 

پنج دستور پخت و پز با گیلاس

گیلاس یک میوه تازه، شیرین، خوشمزه و کامل در تابستان است. بعلاوه، میوه ای مغذی و عالی برای پخت و پز و طبخ است. چه تازه باشند، چه کنسرو شده و چه خشک شده. حتی اگر فصل گیلاس تازه نسبتاً کوتاه است، به علت عطر و طعم شدید و رنگ لامبرت، گیلاس ها در دستور پخت های تابساتانی ، از دسر و پیش غذا گرفته تا سالاد و غذای اصلی، با قدرت ظاهر می شوند.

برای مشاهده دستور پخت و پز با گیلاس  بر روی لینک آن کلیک کنید.

پخت و پز با گیلاس

۱. با الهام از دستور پخت فرانسوی کلاسیک، این کیک گیلاس شکلاتی یک خوراکی روستایی بین پای و تارت است. پوشیده شده با بادام ورقه شده و پودر شکر، این کیک برای خوردن در هر زمان از روز کامل است.

 

اسموتی گیلاس اسفناج

۲. گیلاس خود را با این دستور غذا به زیبایی گریه بچگانه برای یک اسموتی گیلاس اسفناج بنوشید. این دستور سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است که تقویت امرژی شما را تضمین می کند.

 

کیک قهوه گیلاس با خرده نان

۳. دستور پخت کیک خرده نان کلاسیک خود را با افزودن گیلاس به آن ارتقاء دهید. این دستور غذا برای کیک قهوه گیلاس با شکوه با خرده نان از گیلاس های آماده برای پر کردن پای به عنوان یک میانبر برای جلب رضایت شما استفاده می کند.

 

کلوچه نرم دانه ای وانیلی

۴. اگر شما از طرفداران کلوچه نرم وانیلی هستید، اینجا یک دستور عالی داریم که به شما اجازه می دهد کیک مورد علاقه تان را با گیلاس هم ترکیب کنید! این کلوچه نرم دانه ای وانیلی دارای گیلاس های قندی و تراشه های شکلات سفید است که آن را به یک خوراکی لذت بخش تبدیل می کند.

 

رول شرین گیلاس

۵. این رول های شرین گیلاس اساساً رول دارچینی کلاسیک هستند که با اضافه کردن گیلاس آماده برای پر کردن پای ارتقاء یافته است. و بهترین بخش این است که آن ها ظرف یک ساعت آماده می شوند.

 

  • 428 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی