هنگامی که نوبت به پخت و پز تخم مرغ می رسد، شما فکر می کنید این احتمالاً یکی از راحت ترین چیزهایی است که می توانید در آشپزخانه خود انجام دهید : تخم مرغ را بشکنید، در یک ماهیتابه رها کنید، و اجازه دهید جادو کار خود را انجام دهد.

 

تخم مرغ

 

اما همه ما خیلی خوب می دانیم که یک تخم مرغ بی نقص نیازمند دقت و ظرافتی است که ممکن است شما انتظار آن را نداشته باشید. چند انتخاب سریع و بی فکر برای هر نوع تخم مرغی که تهیه می کنید به فاجعه خاصی ترجمه می شود.

تیم کیوبولا، سردبیر ارشد تغذیه به ما نشان می دهد که چگونه فرصت لذت بردن از یک نیمروی عالی در خانه را از دست می دهیم.

 

گرمای بیش از حد

تخم مرغ به سرعت می پزد (و خشک می شود).مگر اینکه تخم مرغ سرخ شده تهیه کنید جایی که شما می خواهید لبه های قهوه ای و ترد داشته باشید. گرمای متوسط (یا حتی پایین تر) فقط برای املت، تخم مرغ پخته و یا سرخ شده، خوب است.

 

ماهیتابه نامناسب

تخم مرغ های پخته شده و سرخ شده در یک تابه نچسب بهتر عمل می کنند. ترجیحاً، یکی که فقط برای پختن تخم مرغ اختصاص داده شده است و در شرایط بی نظیر نگهداری می شود. زیرا هنگامی که پوشش نانسیتیک شروع به خراب شدن می کند، تخم مرغها به راحتی به ظرف می چسبند.

تخم مرغ

نمک بیش از حد

این خیلی آسان است – تخم مرغها ادویه بسیار کمتری نسبت به آنچه شما فکر می کنید نیاز دارند. و هنگامی که بیشاز حد به آنها نمک می زنید، غیر قابل خوردن می شوند. مراقب ادویه زدن باشید و فقط مزه دار کنید.

 

تخم مرغ

 

ترک خوردگی کنار تخم مرغ

این روند باعث خام ماندن تخم مرغها می شود و آن ها را در قسمت بیرونی تابه قرار می دهد. در عوض، آن ها را روی یک سطح صاف بشکنید : دو نیم شدن تمیزتر خواهد بود و و کمتر احتمال دارد که پوسته خرد شود.

 

انتظار طولانی قبل از خوردن آنها

تخم مرغهای پخته شده با استراحت کردن بهتر نمی شوند. به محض آماده شدن آن ها را میل کنید.

  • 252 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی