ماکارونی سوسیسی

 

ماکارونی سوسیسی ایتالیایی با سس خامه تند

پخت

۳۰ دقیقه

مواد لازم

ماکارونی ریگانونی (ماکارونی رشته فرنگی لوله لوله و کوتاه) : ۵۰۰ گرم

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط، خرد شده : ۱ عدد

سوسیس ایتالیایی از هر دو نوع شیرین و تند : ۵۰۰ گرم

سییر خحرد شده : ۳ حبه

گوجه فرنگی کمی نرم شده در آب جوش : ۵۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی : ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

ریحان خشک : ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه :  ۱/۴ قاشق چای خوری

خامخ غلیظ : ۱/۲ پیمانه

پنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانه

دستور پخت

۱- روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و پیاز را تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند. سوسیس را اضافه کرده و با قاشق چوبی بهم بزنید تا پخته شود.

۲- وقتش رنگ صورتی سوسیس از بین رفت، سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید. روغن اضافی را از ظرف خارج کنید.

۳- گوجه فرنگی نیم پز شده، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ریحان، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کرده و تا ۱۵ دقیقه بپزید.

۴- در همین حال، ماکارونی را طبق دستور بسته بندی آماده کنید. آب آن را خالی کرده و ماکارونی را در یک کاسه بزرگ بریزید.

۵- خامه را به مخلوط سوسیس اضافه کرده و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بجوشد. حرارت را کم کنید و پنیر پارمزان را بریزید.

۶- سس را روی ماکارونی ریخته و میل کنید.

  • 242 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی