آلرژی غذایی

 

اگر نگران این هستید که کودک شما با یک آلرژی غذایی رشد می کند، علائم اولیه ای وجود دارند که می توانند به محافظت در برابر واکنش خطرات بالقوه به شما کمک کنند. یک مطالعه اخیر به این نتیجه رسید که برخی از قوی ترین پیش بینی کننده ها همانند اولین سال تولد نوزاد ظاهر می شوند.

مطالعه ی منتشر شده در مجله آلرژی و ایمونولوژی بالینی دریافت که نوزادان ۱ ساله با حساسیت به آلرژی زا های مختلف در سن ۳ سالگی ۱۶ برابر بیشتر از دیگران دارای آلرژی غذایی بودند، در حالی که کسانی که مبتلا به اگزما هستند تقریبا پنج برابر بیشتر از دیگران در این سن مبتلا به آلرژی غذایی بودند.

نتیجه بسیار جذاب این بود که کودکان با هر دو اگزما و حساسیت تا سن ۱ سالگی نسبت به کودکانی که هیچکدام از عوامل هطر را ندارند، در سن ۳ سالگی ۳۴ برابر بیشتر دچار آلرژی غذایی می شوند.

این چیزی است که اریک کاتزمن دوست داشت بداند قبل از اینکه به دختر ۱۳ ماهه اش یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی بدهد که باعث شد بچه دچار کهیر شود. کاتزمن گفت : “همسرم و من می توانستیم تحقیقات زیادی در اینترنت انجام دهیم.”

پدر ۳۸ ساله از کوئینز، نیویورک، این را به یاد می آورد که برهه ای از زمان در دوران کودکی دخترش بود که او برجستگی کوچک قرمز رنگ بر روی صورت و در برخی دیگر از مناطق بدنش داشت. اما او نمی دانست که اینها ممکن است نشانه ای از اگزما باشد – و همچنین نشانه این است که فرزند او ممکن است در معرض خطر آلرژی غذایی باشد.

ماکسول ترن، نویسنده اصلی این مطالعه جدید و یک دانشجوی پزشکی در دانشگاه تورنتو گفت : “هیچ کس دقیقاً نمی داند چگونه حساسیت های اگزما و آلرژی زا ها می توانند آلرژی غذایی ایجاد کنند.”

توصیه های کنونی برای والدین است تا متنوع ترین غذاهای ممکن را به کودکان معرفی کنند، از جمله آنهایی که اوی بادام زمینی هستند. دکتر روچی گوپتا، مدیر علم و نتایج برنامه تحقیقاتی آلرژی و آسم و استاد دانشکده اطفال و پزشکی در دانشکده پزشکی فینبرگ دانشگاه نورث وسترن گفت : “اما بچه های پرخطر – به ویژه کسانی که هر دو اگزما و حساسیت را دارند – باید به متخصص اطفال مراجعه کنند.”

گوپتا گفت، مزایای استفاده زود هنگام از بادام زمینی بسیار زیاد است. او اضافه کرد، محققان دریافته اند که این امر می تواند خطر ابتلا به آلرژی غذایی در کودکان با خطر بالا را تا ۸۰ درصد کاهش دهد.

یکی دیگر از عوامل خطر داشتن خواهر و برادر بزرگتر مبتلا به آلرژی غذایی است.

گوپتا گفت : “این یک افزایش جزئی است – گر یک خواهر و برادر با آلرژی غذایی داشته باشید خطر ابتلا به این بیماری نیز ۱۳ درصد است. این در مقایسه با ۸ درصد در جمعیت عمومی است.”

دکتر هی شونگ، استادیار پزشکی در بخش آلرژی و ایمونولوژی در بیمارستان کودکان پیتسبورگ در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ گفت: “این امر ممکن است باعث شود بعضی از والدین بخواهند از خوردن غذاهای مشکوک فرزندان خود جلوگیری کنند، اما این استراتژی به احتمال زیاد نتیجه معکوس دارد. در واقع، اجتناب از خوردن مواد غذایی مانند بادام زمینی در حال حاضر به عنوان یک عامل خطر مهم برای توسعه آلرژی غذایی در نظر گرفته می شود.”

  • 194 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی