جوجه کباب

 

مرغ سوخته، مرغ خشک، مرغ با بو و مزه محسوس، و مرغی که به نظر می رسد خوب پخته شده اما وسط آن خام است – این یکی از همه غم انگیزتر است! جوجه کباب باید خوشمزه، مرطوب، ترد و لطیف و پر از عطر و طعم باشد. شما باید درباره مرغ، کباب کن، حرارت لازم برای پخت پرندگان، زمان های بازدید کباب ها و غیره چیزهایی بدانید.

 

جوجه کباب

 

قرار ندادن مرغ در آب نمک

اگر مرغ را درون آب نمک قرار ندهید، همه چیز را از دست خواهید داد. این کار کمی برنامه ریزی می خواهد اما نتیجه آن با ارزش است. دو نوع آب نمک (خشک یا مرطوب) برای استفاده وجود دارد. اینکه از کدام نوع استفاده می کنید بستگی به اولویت های شما و اینکه چقدر وقت داشته باشید، دارد. به طور کلی آب نمک خشک در مقایسه با آب نمک خیس زمان کمتری باید روی مرغ بماند. که برای ترد و آبدار شدن جوجه کباب بهتر است مرغ یک شب داخل آب نمک بماند.

 

جوجه کباب

 

کباب کردن روی حرارت بالا

برخی افراد به نظر می رسد فکر می کنند که مرحله باربیکیو یک نمایش است – زغال اضافه کردن، تغذیه شعله و پرتاب کردن مرغ ضعیف درون امواج اتنش!

حرارت بالا قطعاً برای پوست ترد مهم است – مورد علاقه همه است، درست است؟ – اما باید عاقلانه استفاده شود. متوسط به پایین بهترین دما برای کباب کن زغالی و متوسط برای کباب کن گازی است تا هم گوشت خوب پخته شود هم پوست آن ترد باشد.

 

جوجه کباب

 

استفاده افراطی از سس از ابتدا

برای درست کردن جوجه کباب از سس زیاد استفاده نکنید. با پوشاندن مرغ با سس باربکیو از همان لحظه اول که آن را روی کباب کن قرار می دهید، خودتان را برای یک ناامیدی آماده می کنید. سس باربیکیو پر از شکر است که به سرعت می سوزد. این نه تنها عطر و طعم اسس و مرغ را خراب می کند، بلکه یک حس نادرست از زمان پخته شدن سس به شما می دهد. سس را در دقایق پایانی استفاده کنید.

 

جوجه کباب

 

پختن تمام قسمت های مرغ با روش یکسان

بدون استخوان و با استخوان، بدون پوست و با پوست، هر بخش از مرغ متفاوت است و باید به روش خاصی آن را کباب کرد. سینه مرغ به همراه استخوان نسبت به قسنت های بی استخوان زمان قابل توجهی برای پخت نیاز دارد. پختن بخش های با استخوان روی حرارت بالا به طور قابل توجهی خطر سرو مرغ نپخته را افزایش می دهد. برای ساده تر کردن کارها، سعی کنید همه جوجه کباب ها با استخوان یا بی استخوان باشند.

 

جوجه کباب

 

عدم استفاده از یک حرارت سنج گوشت

در بسیاری از موارد یک تکه جوجه کباب از بیرون عالی به نظر می رسد – تمام علائم بریان و پوست ترد – قبل از اینکه ناخنک بزنید و حقیقت را کشف کنید : آن خام است. چه ناامیدکننده ! اما شما با خرید یک حرارت سنج گوشت خوب به آسانی می توانید از آن لحظه نامعلوم خلاص شوید. درجه حرارت داخلی مورد تأیید FDA برای مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت معادل ‍‍~ ۷۵ درجه سانتی گراد است. می توانید در دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت آن را بردارید و اجزاه دیهد استراحت کرده و به دمای مناسب برسد.

 

جوجه کباب

 

خرید چیزهای ارزان

برای خرید ارزان ترین مرغ در سوپر مارکت وسوسه نشوید. مطمئنا، شما می توانید در برابر پول خود بیشتر دریافت کنید، اما هنگامی که به آن ها ناخنک می زنید تفاوت در طعم آشکار خواهد شد. برای نتایج واقعاً عالی در مورد جوجه کباب ، سعی کنید مرغ را از یک منبع قابل اعتماد تهیه کنید. اگر شما خرید خودتان را کمتر از آنچه به طور معمول انجام می دهید یافتید، سبزیجات بیشتر بخرید! سبزیجات کبابی خوشمزه هستند و به طرز شگفت انگیزی با مرغ سازگارند.

  • 1,034 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی