سیب سرخ

 

محققان کانادایی دریافته‌ اند سیب سرخ بیشترین ارزش غذایی را در بین انواع سیب‌ ها دارد. به گزارش پایگاه اینترنتی ctv.ca در این مطالعه ارزش غذایی و میزان ریز مغذی‌ ها در هشت نوع سیب مختلف با هم مقایسه شد. همه انواع این سیب‌ها حاوی ویتامین C و سایر ریز مغذی‌ ها بودند. میزان آنتی اکسیدان‌ ها در پوست سیب سرخ پنج برابر قسمت گوشتی آن بود.

هرچه سیب سرخ تر باشد میزان آنتی اکسیدان‌ های آن بیشتر است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان در گوشت نوعی سیب به نام northen spy وجود دارد. آنتی اکسیدان‌ ها مواد شیمیایی هستند که در میوه‌ ها و سبزیجات به فراوانی یافت می‌ شوند. این مواد ضد سرطانی از ابتلا به بیماری‌ های قلبی عروقی نیز پیشگیری می‌ کنند. آنتی اکسیدان‌ ها رادیکال‌ های آزاد را در بدن از بین می‌ برند. این رادیکال‌ ها عامل ایجاد بیماری‌ های قلبی عروقی و سرطان هستند.

آنتی اکسیدان موجود در سیب پلی فنل نام دارد. میزان پلی فنل در پوست سیب به مراتب از گوشت آن بیشتر است.

به نظر می‌ رسد دانشمندان مصمم هستند با استفاده از مهندسی ژنتیک سیبی را تولید کنند که بیشترین میزان مواد ریز مغذی و آنتی اکسیدان را داشته باشد.

امروزه در صنعت برای تهیه آب سیب، پوست کنده شده و دور ریخته می‌شود. در حالی که پوست سیب غنی‌ترین منبع آنتی اکسیدان همه میوه محسوب می‌ شود.

دانشمندان در صددند از پوست سیب برای تولید محصول جدیدی استفاده کنند. نتایج این مطالعه در نشریه journal of agriculture and food chemistry به چاپ رسیده است.

  • 144 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی