دستور پخت رول شرین گیلاس

بدون دیدگاه

رول شرین گیلاس

 

رول شرین گیلاس – این سومین دستور پخت ما برای پخت و پز با گیلاس است اگر به میوه های بهاری به خصوص گیلاس علاقه دارید این بخش را دنبال کنید هنوز دستور پخت های بیشتری باقی مانده است.

مواد لازم برای خمیر رول شرین گیلاس:
  • ۳ و ۲/۱ فنجان آب گرم (حدود ۱۱۵ درجه فارنهایت)
  • ۴/۳ فنجان شکر
  • ۲/۱ فنجان روغن نباتی
  • ۶ قاشق غذاخوری مخمر سریع
  • ۱ قاشق نمک
  • ۳ عدد تخم مرغ در دمای اتاق
  • ۱۱ فنجان آرد همه منظوره
مواد لازم برای مواد میانی:
  • ۱ فنجان شکر قهوه ای
  • ۱ فنجان شکر سفید
  • ۲/۱ فنجان کره ذوب شده
  • ۲-۱ قاشق غذاخوری دارچین
مواد لازم برای لعاب پایانی:
  • ۴ فنجان پودر شکر شیرینی پزی
  • ۲/۱ نصف فنجان و نیم
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۲ قاشق غذا خوری شربت افرا
  • ۲ قاشق غذا خوری کره ذوب شده (اختیاری)
دستور تهیه رول شرین گیلاس :
  1. دو ورق کوکی بزرگ (نیم صفحه) را با کاغذ پوستی آماده کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آب، مخمر، روغن و شکر را ترکیب کرده و ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید.
  3. تخم مرغ، آرد و نمک را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه هم بزنید. می توانید این کار را با قلاب خمیر در میکسر ایستاده، با دست یا با قاشق چوبی تا جایی که کاملاً یکدست شوند انجام دهید. سپس ورز داده و بگذارید اسنراحت کند.
  4. خمیر را روی یک سطح صاف بریزید و ان را صاف و یکدست کنید بطوری که زیاد چسبنده نشود. اگر خمیر به دستتان می چسبد، بقیه آرد را هم اضافه کنید.
  5. خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ تقریباً ۱۸ * ۲۶ اینچ رول کنید.
دستور پر کردن خمیر :
  1. کره ذوب شده را روی خمیر پخش کنید. و روی آن را شکر قهوه ای، شکر سفید و دارچین بپاشید.
  2. خمیر را به شکل یک درخت رول کنید. سپس به ۲۴ قطعه ۱ اینچی تقسیم کنید.
  3. رول ها را روی ورقه های کوکی آماده شده قرار دهید. آن ها را با یک حوله تمیز بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یک جای گرم قرار دهید.
  4. در همین حال فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  5. ۲۰-۱۲ دقیقه آن ها را بپزید تا طلایی شوند. { دستور پخت اصلی ۱۲-۱۰ را پیشنهاد می دهد اما اغلب ۲۰ دقیقه طول می کشد تا کاملاً آماده شوند. }
دستور تهیه لعاب پایانی :
  1. همه مواد (قند، کم کم، وانیل، شربت افرا و کره) را در یک ظرف متوسط ترکیب کنید. با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
  2. به محض خروج رول ها از فر، لعاب را روی آن ها بریزید.
  3. لذت ببرید !
  • 274 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی