کیک کره ای روبان آبی

 

کیک کره ای روبان آبی

پخت

۶۵-۷۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

 

مواد لازم

آرد : ۳ پیمانه

بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری

جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

کره : ۱ پیمانه

شکر : ۲ پیمانه

تخم مرغ : ۴ عدد بزرگ

وانیل : ۲ قاشق چایخوری

دوغ : ۱ پیمانه

مواد لازم برای کرم روی کیک

کره : ۱/۲ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

آب : ۱/۴ پیمانه

عصاره بادام : ۱ و ۱/۲ پیمانه

لینک دانلود

  • 187 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی