دستور پخت کیک چیزبرگر لقمه ای

بدون دیدگاه

کیک چیزبرگر

کیک چیزبرگر

پخت

۱۵-۱۸ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت معادل ۲۲۰ درجه سانتی گراد


۱

۶پیاز و گوشت را تفت داده و کنار می گذاریم.

آرد : ۲.۵ پیمانه

شکر : ۱ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری

نمک : ۱ قاشق چایخوری

مواد زی را در ظرفی جداگانه ترکیب کرده و مخلوط آرد را به آن اضافه می کنیم‌ :

کچاپ : ۳/۴ پیمانه

شیر : ۳/۴ پیمانه

کره ذوب شده : ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد

خردل : ۱ قاشق چایخوری

در نهایت گوشت و پیاز تفت خورده را نیز به همراه ۲ پیمانه پنیر چدار اضافه می کنیم.

مخلوط را داخل قالب ریخته و در فر می گذاریم.

لینک دانلود

  • 308 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی