دستور پخت کیک پودینگ پسته

بدون دیدگاه

کیک پودینگ پسته

 

کیک پودینگ پسته

 

مواد لازم

مخلوط کیک زرد : ۱ بسته

مخلوط پودینگ پسته : ۱ بسته (۱۰۰ گرم)

تخم مرغ : ۴ عدد بزرگ

 

نوشابه بی رنگ : ۱ پیمانه

روغن کانولا : ۱/۲ پیمانه

گردو خرد شده : ۱/۲ پیمانه

پخت به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

مواد لازم برای کرم روی کیک

مخلوط پودینگ پسته : ۱ بسته (۱۰۰ گرم)

خامه : ۱ پیمانه

شیر : ۳/۴ پیمانه

شکر شیرینی پزی : ۲ قاشق چایخوری

لینک دانلود

  • 276 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی