کیک میوه ای Boccone

 

کیک میوه ای Boccone

پخت

۶ ساعت و ۴۵ دقیقه (۴۰۵ دقیقه)

مواد لازم برای کیک

سفیده تخم مرغ با دمای اتاق : ۱۰ عدد (به دو بخش تقسیم شود : ۱ و ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذا خوری)

شکر : ۱ و ۳/۴ پیمانه

کرم تارتار : ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

چیپس شکلات : ۱ پیمانه (شکلات شیرین یا نیمه شیرین یا هر دو)

توت فرنگی : ۲۰۰ گرم

تمشک یا دیگر انواع توت ها برای تزئین

مواد لازم برای شربت توت فرنگی

توت فرنگی تازه یا یخ زده : ۲ تا ۴ پیمانه

شکر دانه ریز : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای خامه روی کیک میوه ای Boccone

خامه زده شده : ۳ پیمانه

پودر شکر : ۱/۲ پیمانه

دستور پخت

آماده سازی :

۱- فر را با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت معادل ۹۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. روی کاغذ روغنی با مداد دایره هایی به قطر ۲۴ سانتیمتر رسم کنید و داخل سینی فر قرار دهید.

تهیه کیک :

۱- سفیده های تخم را با با شکر، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری تارتار به مدت ۷ دقیقه با سرعت بالا با همزن مخلوط کنید تا شکل بگیرد. توجه داشته باشید اگر سفیده های تخم مرغ به دمای اتاق نرسند، لازم است زمان طولانی تری هم زده شوند تا شکل بگیرند.

۲- مخلوط سفیده تخم مرغ سفید را به سه قسمت تقسیم کرده و به شکل دایره هایی که رسم کردید روی کاغذ روغنی با ارتفاع حدود ۲.۵ سانتیمتر پهن کرده و لبه های آنها را مرتب کنید.

۳- دایره ها را داخل فر به مدت ۶ساعت طبخ کنید. هر دو ساعت سینی های فر را جابجا کنید تا طبخ یکسان صورت بگیرد. اگر پس از ۶ ساعت هنوز هم قسمتی از دایره ها نرم و فنری بود، فر را خاموش کنید و آنها را همانجا بگذارید تا خشک شوند. در پایان آنها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

تهیه کرم روی کیک :

۱- ظرف همزن را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید. با این کار خامه بهتر شکل می گیرد. خامه را هم قبل از هم زدن در یخچال قرار دهید تا سرد شود. ۳ پیمانه خامه را با ۱/۲ پیمانه پودر شکر به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا برای ریختن داخل قیف شکل بگیرد. سپس تا زمانی که نوبت استفاده از آن برسد، در یخچال قرار دهید.

مونتاژ کیک میوه ای Boccone :

۱- توت فرنگی ها و توت یا تمشک ها را خوب بشویید.

۲- شکلات را با توجه به دستورالعمل های روی بسته بندی ذوب کنید. به محض این که شکلات ذوب شد، آن را در بالای هر سه لایه قرار دهید.

۳- اولین لایه کیک هایی که در فر آکاده کردید روی ظرف سرو قرار دهید. ۱*۳ خامه را روی کیک پهن کرده و روی آن توت فرنگی خرد شده و … بریزید.

۴- لایه ها را به همین ترتیب با اضافه کردن انواع توت ها و شکلات بیشتر در صورت تمایل ادامه دهید.

  • 449 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی