دستور پخت کیک ماکارونی

بدون دیدگاه

کیک ماکارونی

 

كيك ماكاروني

پخت

۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ – ۱۶۰ درجه سانتی گراد معادل ۳۵۶ – ۳۲۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

پنیر پیتزا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده : یک کاسه ماست خوری
زعفران دم کرده : یک چهارم قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد
ماکارونی : ۳۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ : سه عدد
ماست : سه قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک ماکارونی

۱- یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده هم می زنیم. سپس فلفل دلمه ای، قارچ، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

۲- ماکارونی ها را به تکه های کوتاه تر خرد می کنیم و در آب در حال جوش می ریزیم. بعد از پخت آبکشی می کنیم.

۳- ماست را با قاشق هم زده، تخم مرغ و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل می زنیم و ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم مرغی مخلوط می کنیم.

۴- ته قالب را با کمی روغن چرب می کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، مایه گوشتی را روی آن می ریزیم. سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره های ظرف تماس پیدا کند. بقیه ماکارونی را می ریزیم و با دست یا قاشق کمی فشرده می کنیم. روی قالبو را با فویل میپوشانیم.

۵- فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط  (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن می کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

۵- وقتی کیک ماکارونی پخته شد از فر در می آوریم، ده دقیقه اجازخ می دهیم سرد شود. سپس از قالب جدا می کنیم. باقی مانده پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و دوباره در فر با حرارت گریل قرار می دهیم تا پنیر طلایی شود.

نوش جان!

  • 409 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی