کیک لیمویی با نان تست دارچینی

 

کیک لیمویی با نان تست دارچینی

 

مواد لازم

بیسکویت گندمی آسیاب شده : ۱ بسته بزرگ

کره ذوب شده : ۱۲ قاشق غذا خوری

شکر قهوه ای : ۱/۴ پیمانه

پخت به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

مواد لازم برای لایه میانی

شیر تغلیظ شده شیرین : ۶ پیمانه

خامه ترش : ۱ پیمانه

آبلیمو : ۱ پیمانه

چاشنی لیمو : ۱ قاشق غدا خوری

پخت به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

سپس به مدت ۱ ساعت یا ۱ شب درون یخچال قرار دهید

مواد لازم برای روی کیک

خامه : ۲ پیمانه

پودر شکر : ۲ قاشق غذا خوری

وانیل : ۱ قاشق چایخوری

چاشنی لیمو : ۱ قاشق چایخوری

لینک دانلود

  • 127 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی