کیک سیب شرلوکا

 

کیک سیب شرلوکا

پخت

۱ ساعت و ۱۰ دقیقه (۷۰ دقیقه)

مواد لازم

تخم مرغ بزرگ، با دمای اتاق : ۶ عدد

شکر دانه ریز : ۱ پیمانه (۲۱۰ گرم)

آرد همه منظوره : ۱ و ۱/۳ پیمانه (۱۶۵ گرم)

بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری

عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری

سیب : ۷۰۰ گرم (۳ عدد بزرگ یا متوسط )

پودر قند a.k.a شیرینی پزی برای تزیین

دستور پخت

۱- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲- تخم مرغ ها را درون یک کاسه مخلوط کن به مدت ۱ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا کف آلود شود. در همان میکسر، به تدریج یک پیمانه شکر را اضافه کنید و ۸ تا ۱۰ دقیقه هم بزنید تا زمانی که روبان ضخیم و کرکی تشکیل شود.

۳- در همین حال، پوست و هسته سیب ها را جدا کرده، آنها را ۴ قسمت کرده و به قطعاتی با ضخامت ۰.۵ سانتیمتر برش بزنید.

۴- در یک کاسه متوسط، ۱ و ۱/۳ پیمانه آرد را با ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنید. این مخلوط را در ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و با یک کفگیر خوب هم بزنید. زمانی که دیگر رگه های آرد را مشاهده نکردید، مخلوط کردن را متوقف کنید (بیش از حد مخلوط نکنید). سپس عصاره وانیل را اضافه کنید.

۵- سیب های خرد شده را اضافه کنید، ۱ پیمانه از سیب ها را برای روی کیک کنار بگذارید. سپس مواد را داخل قالب بریزید. با یک کفگیر بدون ضربه زدن خمیر را بطور یکنواخت پهن کنید و سیب ای باقیمانده را روی خمیر بریزید. به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه درون فر طبخ کنید تا روی آن قهوه ای شود. سپس از فر خارج کرده، آن را به ظرف مناسب انتقال داده و ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. کیک سیب شرلوکا را با پودر قند تزیین کرده و میل کنید.

  • 423 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی