دستور پخت کیک انار یلدا

بدون دیدگاه

کیک انار یلدا

 

کیک انار یلدا

پخت

۲ ساعت و ۳۰ دقیقه (۱۵۰ دقیقه)

مواد لازم برای لایه های کیک انار یلدا

تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق : ۶ عدد (اگر سرد است آنها را ۱۵ دقیقه در آبگرم قرار دهید)

شکر : ۱ پیمانه

آرد همه منظوره : ۱ پیمانه

بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری

وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزیین انار روی کیک

آب انار : ۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم)

پودر ژلاتین بدون طعه دهنده : ۲ قاشق چایخوری

وانیل : ۱ قاشق چایخوری

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

دانه های یک انار بزرگ (۱.۵ پیمانه)

مواد لازم برای شربت

آب انار : ۱.۵ پیمانه

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم بین لایه های کیک انار

کره نرم شده در دمای اتاق : ۲۰۰ گرم

پودر شکر : ۳ پیمانه

نمک دریا : ۱/۴ قاشق چایخوری

پنیر خامه ای نرم شده در دمای اتاق : ۴۵۰ گرم

آب انار : ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک انار یلدا

۱- فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف دو قالب گرد با قطر ۲۳ سانتیمتر را کاغذ روغنی بندازید.

۲- تخم مرغ ها را با ۱ پیمانه شکر در مخلوط کن ریخته و حدود ۱۲ دقیقه تا زمانی که حجیم و کرکی شود هم بزنید. ۱ پیمانه آرد و ½ قاشق چایخوری بکینگ پودر را مخلوط کرده و در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و با کفگیر هم بزنید. ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که هم زدن بیش از حد باعث از بین رفتن پف کیک می شود.

۳- خمیر را داخل قالب ها ریخته و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آنها قهوه ای شود (اگر یک خلال دندان داخل کیک فرو ببرید باید تمیز بیرون بیاید). قبل از ۲۵ دقیقه به هیچ وجه درب فر را باز نکنید.

۴- سپس اجازه دهید خنک شود بعد از ظرف جدا کنید.

تهیه شربت :

۱- مقدار ۱.۵ پیمانه آب انار را با ۲ قاشق غذاخوری شکر ترکیب و یکدست کنید.

تهیه کرم بین لایه های کیک انار یلدا :

۱- کره را با ۳ فنجان پودر شکر و نمک در سرعت کم به دت ۱ دقیقه هم بزنید. سرعت را به مرور افزایش دهید تا مخلوط کمرنگ و کرکی شود (حدود ۲ دقیقه).

۲- پنیر خامه ای ها را به ۱۶ قسمت برش بزنید و یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و مداوم مخلوط کنید (بین هر قطعه ۳ ثانیه فاصله بیندازید). پس از اتمام پنیرها ۱ دقیقه دیگر هم بزنید و کنار بگذارید.

۳- در یک کاسه کوچک ۴ قاشق غذاخوری آب انار را با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا زمانی که بخواهید بین کیک برس بزنید.

مونتاژ کیک انار یلدا :

۱- کیک های آماده شده را بصورت افقی برش بزنید تا ۴ صفحه مطابق تصویر زیر ایجاد شود.

 

کیک انار یلدا

 

 

۲- مطابق تصویر روی هر لایه کیک، از کاسه کوچک آب انار و شکر برس بزنید و یک لایه کرم بمالید. در آخر کیک را با ماسوره ویلتون ۱M نوک ستاره ای تزیین کرده و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا برای برای تزیین نهایی آماده شود.

تزیین انار روی کیک :

۱- پس از اینکه کیک انار یلدا آماده شد و در یخچال قرار دادید، نوبت تهیه تزیین نهایی است. ۳/۴ پیمانه آب انار را در یک شیرجوش کوچک بریزید، ۱ قاشق چایخوری وانیل را کم کم به ۲ قاشق چایخوری ژلاتین اضافه کنید، ۱ دقیقه صبر کنید، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.

۲- مقدار ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شروع به بخار دادن کند.

۳- از روی حرارت برداشته و به ظرف دیگری منتقل کنید و آنرا داخل یک ظرف بزرگ از یخ قرار دهید. تکان دهید تا مخلوط سرد و سفت شود.

۴- دانه های انار را اضافه کرده و بالافاصله روی کیک بریزید. نوش جان!

  • 480 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی