دستور پخت کوکوی گل کلم

بدون دیدگاه

کوکوی گل کلم

 

کوکوی گل کلم

پخت

۲۵ دقیقه

مواد لازم

گل کلم خرد شده : ۵ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

آرد همه منظوره : ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک و فلفل برای طعم دادن

روغن نباتی برای سرخ کردن

دستور پخت

۱- گل کلم ها را درون یک غذاساز کاملاً خرد و یکدست کنید.

۲- گل کلم را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید، و بقیه مواد را اضافه کنید، به جز روغن نباتی. همه چیز را خوب مخلوط کنید. (شما باید یک مخلوط خمیر مانند داشته باشید. اگر مخلوط به نظر می رسد کمی نرم و مرطوب است – آرد بیشتری اضافه کنید.)

۳- آن را به اندازه شامی کباب قالب بزنید. بسته به سلیقه شما می تواند بزرگتر یا کوچکتر باشد.

۴- شامی ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

۵- سرکه با خامه ترش یا سس مورد علاقه خود را برای چاشنی استفاده کنید. نوش جان!

  • 266 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی