کوفته گوشت

 

کوفته گوشت

پخت

۵۰ دقیقه

مواد لازم

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

پنیر موتزارلا خرد شده : ۱ پیمانه

تخم مرغ زده شده : ۱ عدد

پودر سوخاری ساده : ۱/۲ پیمانه

پیاز ریز خرد شده : ۱/۲ پیمانه

خامه یا شیر : ۱/۴ پیمانه

سس مارینارا : ۶۰۰ گرم (ترکیبی از گوجه فرنگی، سیر، سبزیجات و پیاز)

ریحان تازه، برای چاشنی زدن

دستور پخت

۱- گوشت را در یک کاسه بزرگ مخلوط قرار دهید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

۲- بقیه مواد تشکیل دهنده را اضافه کنید، به جز سس مارینارا، و همه چیز را خوب مخلوط کنید. (ترجیحاً از دست برای مخلوط کردن استفاده کنید.)

۳- ۱۶ گلوله از مخلوط جدا کنید. هر گلوله حدوداً حجمی برابر ۱/۳ فنجان خواهد داشت.

۴- گلوله ها را کمی تخت کرده و در روغن تفت دهید تا قهوه ای شوند. سپس آن ها را در سس مارینارا ریخته و ۳۰ دقیق با حرارت کم بجوشانید تا مغز پخت شوند.

۵- با برگ ریحان تازه تزیین کرده و میل کنید.

  • 271 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی