دستور پخت کاسیو ای په په

بدون دیدگاه

کاسیو ای په په

 

کاسیو ای په په

پخت

۲۰ دقیقه شامل زمان جوشاندن پاستا

مواد لازم

ماکارونی ۵۰۰ گرمی : ۱ بسته

کره بدون نمک : ۴ قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

روغن زیتون فوق بکر : ۱ قاشق غذاخوری

پنیر Pecorino Romano رنده شده : ۲/۳ پیمانه

نمک برای طعم دادن

فلفل سیاه تازه (به مقدار زیاد) برای طعم دادن

دستور پخت

۱- یک قابلمه بزرگ آب را همراه با نمک به جوش آورید. ماکارونی را اضافه کرده و آن را بین ۸ تا ۱۰ دقيقه طبخ كنيد.

۲- در حالی که ماکارونی آماده می شود، در یک کاسه بزرگ کره نرم را با روغن زیتون و پنیر پکورینو مخلوط کنید تا به شکل خمیر در آید.

۳- هنگامی که ماکارونی لطیف و ترد شد، آن را تخلیه کنید، ۱/۲ پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. ماکارونی را مستقیماً به مخلوط کاسه بزرگ اضافه کنید. خوب به هم بزنید. آب ماکارونی را کم کم به میزان موردنیاز اضافه کنید تا یک سس خامه ای و غلیظ رشته ها را پوشش دهد. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

۴- ماکارونی در ظرف مناسب بریزید و فوراً سرو کنید.

  • 583 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی