کاسرول پارم بادمجان

 

کاسرول پارم بادمجان

پخت

۱ ساعت و ۴۵ دقیقه (۱۰۵ دقیقه)

مواد لازم

آرد همه منظوره : ۱ پیمانه

نمک : ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه : ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز به مقدار لازم

تخم مرغ : ۲ عدد

خرده نان : ۲ پیمانه

پنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانه

اورگانو : ۳/۴ قاشق چایخوری

بادمجان متوسط، برش خورده بصورت حلقه ای با ضخامت ۲ سانتیمتر : ۲ عدد

روغن نباتی، به مقدار لازم برای پخت و پز

سس مارینارا : ۲.۵ پیمانه (ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز و سبزیجات)

پنیر موتزارلا، نازک برش خورده : ۳۵۰ گرم

دستور پخت

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. با اسپری یک ظرف پخت و پز با ارتفاع ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر را چرب کنید. کاغذ روغنی ای را براساس خطوط آن برش بزنید.

۲- در یک کاسه متوسط کم عمق، آرد را با نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط کم عمق (کم عمق تر از قبلی)، تخم مرغ ها را بزنید. در یک کاسه متوسط کم عمق (کم عمق تر از دو تای قبلی)، خرده نان را با پنیر و اورگانو ترکیب کنید.

۳- هر قطعه از بادمجان ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و خرده نان بغلتانید. سپس آن ها روی کاغذ روغنی بگذارید. این کار را با تمام برش های بادمجان انجام دهید.

۴- در یک تابه بزرگ حدود ۱.۵ سانتیمتر روغن را گرم کنید. وقتی روغن داغ است، بادمجان را اضافه کنید و هر طرف را در حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که طلای قهوه ای شوند، تفت دهید. در پایان بادمجان ها را به کاغذ روغنی برگردانید.

۵- نصف پیمانه از سس مارینارا را کف ظرف غذا بریزید. نیمی از برش های بادمجان را اضافه کنید، به صورتی که یک لایه کف ظرف را بپوشاند. باقی مانده ی سس مارینارا روی بادمجان ها بریزید. سپس پنیر موتزارلا را بپاشید.

۶- این کار را با لایه دیگری از بادمجان، مارینارا و پنیر تکرار کنید. ظرف را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. حداقل ۵ دقیقه قبل از سرو اجازه دهید سرد شود.

  • 207 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی