چیز کیک کرم دار بوستون

 

چیز کیک کرم دار بوستون

پخت

مدت زمان لازم برای پخت کیک ۴۵ دقیقه می باشد و برای حدود ۱۰ تا ۱۲ وعده قابل استفاده می باشد.

مواد لازم برای قسمت پنیری

اسپری مخصوص پخت و پز
پودر ِلاتین : یک بسته (۷ گرم)
پنیر خامه ای : ۲۳۰ گرم (به دمای محیط رسیده باشد)
قند : ۱ قاشق چایخوری
خامه ترش : ۱/۲ پیمانه
آبد لیمو : ۱/۲
عصاره وانیل خالص : ۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

مواد لازم‌ برای کیک

کره بدون نمک : ۴ قاشق غذاخوری (باید دمای آن به دمای محیط برسد)
آرد الک شده : ۱ و ۱/۳پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز : ۱ پیمانه
روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ بزرگ : ۳ عدد (باید به دمای محیط رسیده باشد)
وانیل خالص : ۲ قاشق چایخوری
شیر : ۱/۲ پیمانه

مواد لازم برای کرم شکلاتی

شکلات تخته ای شیرین خرد شده : ۱۱۰ گرم
خامه غلیظ : ۱/۳ پیمانه
یک قاشق غذاخوری کره ی بدون نمک

 دستور پخت

ابتدا کیک پنیر را تهیه کنید: یک ورقه ۹ اینچ پرفکت در کف تابه قرار دهید و سپس اسپری پخت و پز را به آن بپاشید. سپس ژلاتین را با ۲ قاشق غذاخوری آب در یک کاسه کوچک مایکروویو قرار دهید و آن را به مدت ۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید. پنیر خامه ای را داخل ظرف همزن بریزید و آن را با سرعت متوسط رو به بالا به شکل یک طرف هم بزنید تا خامه شما یکدست و صاف شود چیزی حدود دو دقیقه سپس ظرف همزن را طوری قرار دهید که انگار مواد در حال سرازیر شدن است سپس کم کم شکر، خامه ترش، آب لیمو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید و با سرعت متوسط رو به بالا در حدود ۱ دقیقه بچرخانید تا صاف و یکدست شود.

سپس ژلاتین را که در دمای محیط قرار داده بودیم و ذوب شده بود را به مدت ۳۰ ثانیه دوباره هم می زنیم. حالا ژلاتین را به مخلوط پنیر اضافه کنید و با سرعت متوسط در حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید. مخلوط پنیر و ژلاتین را در قالب ریخته و آن را تا حدود ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا خنک شود.

۲. حالا به سراغ پخت کیک می رویم فر را به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ۲ قاشق کره را در ظرفی بریزید و به آن شیر اضافه کنید و سپس دوباره هم بزنید بعد از آن به آرامی آرد و بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با سرعت متوسط آن را هم بزنید پس از آن باقی مانده کره را به همراه پودر قند الک شده به مواد دیگر اضافه کنید و آنقدر آن را با همزن برقی هم بزنید تا رنگ روشن و یک دستی را مشاهده کنید چیزی حدود ۵ دقیقه برای این کار زمان لازم است سپس در آخر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و در آخر نیز وانیل خالص را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

۳. پس از اینکه مخلوط یک دستی حاصل شد آن را به یک تابه انتقال دهید و حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه اجازه دهید کیک بپزد زمانی که روی کیک طلایی شد آن را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید در دمای محیط قرار بگیرد سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

۴. پس از اینکه کیک آماده شد آن را از وسط به شکل افقی به وسیله چاقوی اره ای به دو نیم تقسیم کنید و مواد سرد شده چیز کیک را به کمک یک کاردک روی آن قرار دهید باید مواد حدود ۲ سانتی متر بر روی کیک قرار بگیرد و سپس لایه آخر کیک را بر روی آن قرار دهید و توجه داشته باشید که کاغذ روغنی از لایه آخر کیک جدا کنید و پس از اتمام به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

۵. این مرحله به طور سلیقه ای است و حذف آن هیچ مسئله ای در رسپی این کیک ندارد می توانید در آخر شکلات را به صورت بن ماری گرم کنید و کره و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط به صورت یک دست صاف شود.

۶. کیک را که به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار داده ایم را بیرو ن آورید و چاشنی را به آرامی بر روی کیک بریزید در آخر به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود و پس از آن کیک آماده سرو می باشد. و اگر علاقه ای به چاشنی شکلاتی ندارید می توانید مرحله آخر را حذف کنید.

  • 209 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی