پیراشکی با مغز شکلات

 

پیراشکی با مغز شکلات

پخت

۲ ساعت و ۴۵ دقیقه (۱۶۵ دقیقه)

مواد لازم

پودر خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
آرد : ۵۰۰ گرم
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه
ماست سفت و شیرین : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۶ قاشق غذاخوری

دستور پخت پیراشکی با مغز شکلات

۱- ابتدا مایه خمیر و شیر ولرم و یک قاشق از شکر رو مخلوط کرده و اجازه می دهیم عمل بیاید.

۲- در یک کاسه ی بزرگ ماست ، تخم مرغ ، وانیل و باقی شکر را با همزن دستی میزنیم. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کرده و کم کم آرد را میریزیم تا خمیر نرمی بدست آید.

۳- خمیر را پنج دقیقه ورز می دهیم بعد روی آن را می پوشانیم تا استراحت کند. بسته به گرمای محیط ۱ تا ۲ ساعت طول میکشد.

۴- سپس ۱ دقیقه ورز می دهیم تا پف خمیر گرفته شود. از خمیر چانه های کوچک چهل گرمی گرفته وسط چانه تکه های شکلات گذاشته دوباره گرد می کنیم و در سینی آرد پاشی شده با کمی فاصله میچینیم. دوباره روی سینی را پوشانده و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می دهیم.

۵- گلوله های آماده را در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین به صورت شناور سرخ می کنیم. سپس در صافی میزاریم تا روغنش گرفته شود و به دلخواه روی آن پودر کاکائو یا پودر قند می پاشیم. نوش جان!

  • 342 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی