پیتزا نان کبابی با کنگر فرنگی، ریکوتا و لیمو

 

پیتزا نان کبابی با کنگر فرنگی، ریکوتا و لیمو

پخت

۴۰ دقیقه

مواد لازم

پنیر ریکوتا : ۱.۵ پیمانه

عصاره و آب ۱ عدد لیمو

فلفل سیاه تازه : ۳/۴ قاشق چایخوری

نان تخت، نازک و اغلب فطیر : ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد کوچک

روغت زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

ترشی کنگر فرنگی : ۱.۵ پیمانه

لیمو، نازک برش خورده : نصف ۱ عدد

اسفناج : ۱ پیمانه

برگ ریحان تازه : ۱/۴ پیمانه

پوسته فلفل قرمز خرد شده برای تزیین

دستور پخت

۱-فر یا ماهیتابه گریل را با حرارت بالا گرم کنید.

۲- در یک کاسه کوچک، ریکوتا، عصاره لیمو، آب لیمو و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

۳- هر دو طرف نان را به روغن زیتون آغشته کرده و هر طرف را حدود ۲ دقیقه گریل کنید.

۴- مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بر روی نان پهن کنید و روی آن را کنگر فرنگی و برش های لیمو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه دیگر گریل کنید تا ریکوتا نرم شود.

۵- نان را به ظرف سرو انتقال داده و با اسفناج، ریحان و فلفل قرمز خرد شده تزیین کنید.

  • 623 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی