دستور پخت پیتزا مکزیکی حبابی

بدون دیدگاه

پیتزا مکزیکی

 

پیتزا مکزیکی حبابی

پخت

۴-۳ ساعت داخل قابلمه

 

مواد لازم

بیسکویت دوغ : ۱ بسته (۱۶.۳ اونس معادل ۴۶۳ گرم)

گوشت چرخ کرده : ۱ و ۱/۲ پوند معادل ۶۸۰ گرم

رب گوجه فرنگی تغلیظ شده : ۱ قوطی

آب : ۳/۴ پیمانه

ادویه تاکو : ۱ پاکت

لینک دانلود

  • 221 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی