دستور پخت پولتا و کوفته

بدون دیدگاه

پولتا و کوفته

 

پولتا و کوفته

پخت

۱ ساعت و ۱۵ دقیقه (۷۵ دقیقه)

مواد لازم برای کوفته قلقلی

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز شیرین، خرد شده : ۱ عدد

سیر خرد شده : ۲ حبه

پنیر پارمزان رنده شده : ۱/۴ پیمانه

جعفری تازه خرد شده : ۱/۲ پیمانه

اورگانو (پونه کوهی) : ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ : ۱ عدد

گوشت گاو : ۵۰۰ گرم

خرده نان : ۳/۴ پیمانه

نمک و فلفل سیاه تازه

سس مارینارا : ۲.۵ پیمانه (ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز و سبزیجات)

مواد لازم بری پولتا

شیر : ۱ پیمانه

پولتا (ساخته شده از ذرت) : ۱ پیمانه

کره بدون نمک : ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه تازه

دستور پخت

۱- آماده سازی کوفته قلقلی : در یک ماهیتابه کوچک روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت دهید. کنار بگذارید تا در دمای اتاق سرد شود.

۲- در یک کاسه متوسط، مخلوط پیاز خنک شده را با پارمزان، جعفری، اورگانو، تخم مرغ و گوشت گاو ترکیب کنید. سپس با خردهنان ها و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

۳- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. کاغذ روغنی خها را از خطوط مشخص شده برش بزنید و با اسپری چرب کنید.

۴- مخلوط گوشت را به شکل توپ هایی یکسان با قطر حدود ۲.۵ سانتیمتر درآورده و روی کاغذ روغنی ها بگذارید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملاً پخته شوند. سپس سس مارینارا را روی کوفته ها ر یخته و ۱۰ دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.

۵- آماده سازی پولتا : در یک قابلمه متوسط، شیر را به همراه ۳ لیوان آب روی حرارت متوسط به جوش آورید. پولتا را اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد. این کار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه انجام دهید تا پولتا تمام مایع را جذب کند.

۶- آماده سازی برای سرو پولتا و کوفته : پولتا را به ۴ ظرف تقسیم کنید و در هر یک تعدادی کوفته گوشت قرار دهید. سپس با پارمزان و جعفری تزیین کنید. فوراً سرو کنید.

  • 87 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی