دستور پخت پنکیک

بدون دیدگاه

پنکیک

 

پنکیک

مواد لازم

تخم مرغ: ۱ عدد (نیم ساعت در محیط بماند تا هم دمای محیط شود)
وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
شیر یا آب: ۱ لیوان (اگر شیر در متزل نداشتید آب معمولی بریزید)
شکر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری (روغن کنجد بدون بو هم قابل استفاده است)
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
آرد سفید گندم: یک و نیم لیوان

دستور پخت پنکیک

۱- تخم مرغ و وانیل را خیلی خوب هم می زنیم تا کمی حجم بگیرد. شکر را اضافه می کنیم باز هم می زنیم تا دانه های شکر حل شود.

۲- روغن و بعد شیر (یا آب) را اضافه می کنیم، کمی هم می زنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم. نیازی نیست خیلی یکدست شود. اجازه می دهیم نیم ساعت استراحت کند تا کمی غلیظ شود.

۳- حالا تابه را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً داغ شود (نیازی به چرب کردن و روغن نیست). از مواد با ملاقه برداشته داخل تابه می ریزیم. حرارت را کم می کنیم. وقتی روی پنکیک شروع کرد به حباب زدن برمی گردانیم تا ظرف دیگر هم بپزد و قهوه ای شود.

 

پنکیک

 

۴- بعد روی توری قرار می دهیم تا خنک شود. وقتی داغ هستند روی هم نگذارید وگرنه خمیری و خیس می شوند.

نوش جان!

  • 386 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی