پنکیک پنیر با سیب

 

پنکیک پنیر با سیب

پخت

۳۵ دقیقه

مواد لازم

پنیر محلی (خانگی یا خریداری شده) : ۲ پیمانه

تخم مرغ بزرگ : ۴ عدد

آرد همه منظوره : ۳/۴ پیمانه + ۱/۲ پیمانه برای تزیین

شکر دانه ریز : ۳ قاشق غذاخوری

نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری

جوش شیرین : ۱ قاشق چایخوری

سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری

سیب متوسط : ۱ عدد در حدود ۱.۵ پیمانه (پوست کنده، هسته آن را جدا کنید و تکه تکه کنید)

روغن زیتون روشن، کانولا یا روغن سبزیجات برای سرخ کردن

دستور پخت

۱- در یک کاسه بزرگ ۲ فنجان پنیر محلی، ۴ عدد تخم مرغ، ۳/۴ پیمانه آرد، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین را ترکیب کنید. از یک میکسر دستی الکتریکی با سرعت متوسط استفاده کنید و تا زمانی که مواد کاملاً با هم ترکیب شوند آنها را هم بزنید.

۲- ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را درون یک ظرف کوچک ریخته و ۱ قاشق غذا خوری سرکه اضافه کرده سپس ترکیب را هم بزنید. این مخلوط باید گازدار باشد. این مخلوط را داخل خمیر ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

۳- یک ظرف بزرگ نچسب را روی حرارت کم یا متوسط گرم کنید و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید.

۴- یک کاسه کوچک را با ۱/۲ پیمانه آرد پر کنید. ۱ قاشق سوپ خوری خمیر را داخل این کاسه آرد قرار داده (می توانید از یک اسکوپ زن بستنی تخت استفاده کنید) و روی آن آرد بپاشید سپس به آرامی خمیر را بلند کنید و کمی بتکانید تا آرد اضافی آن ریخته شود.

۵- هر طرف این تکه خمیر را در روغن داغ به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید. به محض شروع ایجاد حباب های کوچک در بالای صفحه، ظرف را تکان دهید. سپس پنکیک پنیر با سیب را به ظرف سرو منتقل کرده و تا گرم است با مربا یا خامه ترش میل کنید.

  • 336 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی