دستور پخت پای میوه ای لیمویی

بدون دیدگاه

پای میوه ای لیمویی

 

پای میوه ای لیمویی

پخت

۱۵-۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد


 

مواد لازم

بیسکویت خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه

کره ذوب شده : ۱/۳ پیمانه

شکر : ۱/۴ پیمانه

پخت به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد

مواد لازم برای لایه میانی

ظرفی را روی حرارت ملایم گذاشته و مواد زیر را به آن اضافه می کنیم :

شکر ۳/۴ پیمانه

آرد ذرت : ۳/۴ قاشق غذا خوری

دوغ : ۱ و ۱/۲ پیمانه

زرده تخم مرغ : ۳ عدد بزرگ

سپس از روی حرارت برداشته و مواد زیر را اضافه کمی کنیم :

کره : ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو : ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای لایه روی پای

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد بزرگ

وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

کرم تارتار : ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر : ۶ قاشق غذا خوری

لینک دانلود

  • 168 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی