پای تمشک

پای ورقه ای ریواس و تمشک

پخت

۴۵-۵۵ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتیگراد


 

مواد لازم

آرد : ۳ و ۱/۴ پیمانه

نمک : ۱ قاشق چایخوری

کره : ۱ پیمانه

شیر : ۳/۴ پیمانه

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای داخل پای تمشک

نشاسته ذرت : ۱/۴ پیمانه

شکر : ۲ پیمانه

تمشک : ۵ پیمانه

ریواس : ۳ پیمانه

مواد لازم برای روی پای تمشک

شکر شیرینی پزی : ۱ و ۱/۴ پیمانه

وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری

شیر : ۵ قاشق چایخوری

لینک دانلود

  • 186 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی