پاستا لیمویی

 

پاستا لیمویی ۱۵ دقیقه ای

پخت

۱۵ دقیقه

مواد لازم

ماکارونی لینگوئینی یا بوکاتینی : ۳۵۰ گرم

پیاز نازک برش خورده : ۲ عدد

سیر نازک برش خورده : ۲ حبه

آب لیموی تازه به مقدار لازم

چند شاخه ریحان تازه

نمک : ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه تازه

پنیر پارمزان رنده شده : ۱ پیمانه

دستور پخت

۱- ماکارونی، ۴.۵ پیمانه آب، تره فرنگی، سیر، لیمو، ریحان، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

۲- اجازه دهید مخلوط بالا ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا ماکارونی کاملاً پخته شود.

۳- آب لیمو و پنیر پارمزان را اضافه کنید و با برگ ریحان تزیین کنید.

  • 149 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی