پاستا با سس مرغ و قارچ

 

پاستا با سس مرغ و قارچ

پخت

۲۰ دقیقه

مواد لازم

پاستا ی پنه : ۵۰۰ گرم

سینه مرغ خرد شده : ۲ عدد

قارچ خرد شده : ۴۰۰ گرم

روغن زیتون : ۴ قاشق سوپ خوری

پنیر پارمزان رنده شده : ۴ قاشق سوپ خوری

خامه : ۴ /۱ پیمانه

شیر : ۱ پیمانه

کره : ۵۰ گرم

آرد سفید : ۱ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

مقداری جعفری خرد شده برای تزیین

آبلیمو : ۱ قاشق سوپ خوری

دستور پخت

۱- در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را به همراه کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. بعد از ۱۲ دقیقه که پاستا آماده آبکشی شد، آن را در سبدی ریخته و کنار بگذارید.

۲- در این میان در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سینه های مرغ را که به صورت تکه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده اید به مقداری نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آنها را داخل تابه خوب سرخ کنید. بعد از آنکه تکه های مرغ خوب سرخ شدند، آنها را از تابه درآورده و در یک ظرف بریزید. در همان تابه مقداری روغن بریزید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید. ۱ قاشق سوپ خوری آب لیمو هم به قارچ ها بزنید. بعد از آنکه سرخ شدند، آنها را داخل ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

۳- در یک تابه گود یا یک قابلمه مناسب کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آرد را داخل شیر حل کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید و با کره خوب مخلوط کنید. مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. در انتها خامه را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه غلیظ شد، مرغ، قارچ و پاستای پخته را اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا سس کاملاً به خوردشان برود. در انتها پنیر را اضافه کنید.

۴- در انتها پاستا با سس مرغ و قارچ را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آنها را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان!

اگر دلتان هوس یک غذای ایتالیایی کرده است و دوست دارید در مدت زمان کم، یک پاستای متفاوت درست کنید، این غذا را از دست ندهید!

  • 403 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی