پاستا آلفردو

 

پاستا آلفردو خامه ای با کدو مسمایی

پخت

۳۰ دقیقه

مواد لازم

گوشت گوساله نواری خرد شده : ۴ نوار نازک

کره : ۲ قاشق غذاخوری

پیاز قرمز : ۱ پیمانه

سیر : ۱ حبه

کدو مسمایی (کدوی رشتی) : ۳ پیمانه

مرغ : ۱ پیمانه

مریم گلی تازه خرد شده : ۱.۵ قاشق غذاخوری

آویشن تازه رخد شده : ۱.۵ قاشق غذاخوری

شیر ۲ درصد چربی : ۱ پیمانه

ماکارونی بدون قند (ترجیحاً ماکارونی کوینو) : ۱ کیلوگرم

دستور پخت

۱- در یک تابه بزرگ کره و پیاز قرمز را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.

۲- سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید. هم بزنید و کدو، مرغ، مریم گلی و آویشن را اضافه کنید. ۸ تا ۱۰ دقیقه طبخ کنید.

۳- وقتی که کدو ترد و لطیف شد، مخلوط را همراه با شیر و نمک درون یک غذاساز بریزید و به شکل پوره در آورید.

۴- در ظرف دیگری مقداری روغن را روی حرارت بالا متوسط همراه با گوشت گوساله اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا ترد شود. سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

۵- یک کاسه بزرگ آب را به جوش آورید. ماکارونی بدون قند (ترجیحاً ماکارونی کوینو) را ۶ تا ۸ دقیقه طبخ کنید.

۶- ماکارونی را تخلیه کرده و سس را به آن اضافه کنید. به آرامی با هم مخلوط کنید. نوش جان!

  • 158 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی