نوار بروسکتای ایتالیایی

 

نوار بروسکتای ایتالیایی

پخت

۱ ساعت (۶۰ دقیقه)

مواد لازم

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

پیاز شیرین، نازک برش خورده : ۱ عدد

سرکه بالزامیک : ۱ قاشق غذاخوری

نمک کوشر و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

۱ قرص نان، نازک برش خورده

پنیر بوراتا : ۲۳۰ گرم

پنیر گیاهی قابل پخش کردن : ۲۳۰ گرم

سوسیس نمک زده : ۱۰۰ گرم

ژامبون : ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب : ۱/۲ پیمانه

سس پستو : ۱/۲ پیمانه (ترکیبی از برگ های ریحان خرد شده، آجیل بو داده، سیر، پنیر پارمسان و روغن زیتون)

زیتون tapanade (تاپانده) : ۱/۲ پیمانه

رب به : ۱/۲ پیمانه

ترشی کنگر فرنگی و ترشی زیتون و فلفل برای سرو

دستور پخت

۱- ۱. در یک ظرف بزرگ، روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و گرما را تا کمترین حد کاهش دهید. گاهی پیاز را بهم بزنید و تا زمانی که کاملاً کاراملی رنگ شود، به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تفت دهید. سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را داخل یک کاسه بریزید.

۲- فر یا ماهیتابه گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید. هر دو طرف نان را گریل کنید، تا زمانی که علائم نیمسوز شدن ظاهر شوند. سپس آن را کنار بگذارید.

۳- نوار نوار بروسکتای خود را بسازید : به ترتیب نان، پنیر و گوشت را روی یک صفحه بزرگ پخش کنید.

  • 168 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی