دستور پخت نان کره ای حبابی

بدون دیدگاه

نان کره ای

 

نان کره ای حبابی

پخت

۳۰-۳۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتیگراد

 

مواد لازم

ترد کننده شیرینی : ۱/۲ پیمانه

شکر : ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ بزرگ : ۱ عدد

نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد : ۱ پیمانه

مخمر خشک فعال : ۱ بسته

آب گرم : ۱ پیمانه

آرد : ۳ تا ۳ و ۱/۲ پیمانه

اجازه دهید مخلوط خمیر نان کره ای یک ساعت استراحت کند

کره ذوب شده : ۶ قاشق غذاخوری

سپس گلوله های خمیر را در کره ذوب شده بغلتانید و داخل قالب بچینید. در انتها باقیمانده کره ذوب شده را روی گلوله ها بریزید. اجازه دهید ۴۵ دقیقه استراحت کند.

لینک دانلود

  • 256 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی