نان سیمیت ترکیه ای

 

نان سیمیت ترکیه ای

پخت

۱ ساعت و ۲۰ دقیقه (۸۰ دقیقه)

مواد لازم برای نان سیمیت ترکیه ای

شیر : ۲۰۰ گرم

شکر : ۵ قاشق سوپخوری

مایه‌ خمیر : ۱ قاشق سوپخوری

روغن مایع : ۱۰۰ گرم

نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد : ۵۰۰ گرم

مواد لازم برای رومال نان

شیره انگور یا شیره خرما : ۲ قاشق سوپخوری

آب برای رقیق کردن شیره : ۲ تا ۳ قاشق

تخم کنجد و سیاه‌ دانه به میزان لازم

دستور پخت

۱- دو قاشق شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس شیر ولرم را روی آن بریزید. مواد را هم بزنید و بگذارید در جایی ثابت بماند. حدود ۴ دقیقه برای عمل آمدن کافی است. هر چقدر که مایه‌ خمیر بیشتر بماند، بیشتر عمل می‌کند و کف روی ظرف زیاد می‌شود و به همان نسبت بوی ترشی و مخمری که به نان تان می‌دهد هم افزایش پیدا می‌کند.

۲- در ظرف دیگری مقداری روغن مایع و مابقی شکر را با هم مخلوط کنید. خمیرمایه‌تان را به آن اضافه کنید. نیمی از آرد را‌ یک‌ باره روی مواد بریزید و هم بزنید و مابقی آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آورید.

۳- خمیر را روی میز که آرد پاشی شده منتقل کنید. آن را حدود ۵ دقیقه ورز دهید. حدود ۴ قاشق روغن مایع را کف ظرفی که ۳ برابر بزرگ‌تر از خمیرتان است، بریزید. خمیر را در آن بچرخانید تا همه‌جایش چرب شود، سپس روی آن سلفون بکشید و حدود ۵۰ دقیقه آن را در فضایی نسبتاً گرم و مرطوب قرار دهید.

۴- بعد از ۵۰ دقیقه، خمیر را روی میز کارتان قرار دهید. از خمیر، چانه‌هایی به‌اندازه یک پرتقال درست کنید. می‌توانید نان را به همین شکل گرد بپزید یا اینکه آن را شبیه یک رشته بلند دربیاورید، سپس آن را از وسط به دورهم تاب بدهید (حالتی شبیه گیس بافت). حالا دو سر آن را به هم وصل کنید و مانند یک چرخ روی سینی فر آرد پاشی شده بگذارید.

۵- برای رومال، شیره رقیق شده را با یک برس، روی نان‌ها بزنید و دانه‌های کنجد و سیاه‌دانه را روی آن بپاشید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر به نان استراحت بدهید. برای اینکه نان‌ها خشک نشوند، از یک پارچه دولای نم‌دار استفاده کنید و آن را با احتیاط روی نان‌ها بگذارید.

۶- فر را از قبل با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت معادل ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در طبقه پایین فر یک سینی دیگر یا یک ماهیتابه پر از آب قرار دهید تا داخل فر پر از بخار شود. سپس نان‌ها را حدود ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

  • 1,616 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی