دستور پخت میتلوف ترکی

بدون دیدگاه

میتلوف ترکی

 

میتلوف ترکی

پخت

۴۰ دقیقه در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتی گراد


مواد لازم

گوشت نمک سود پهلو پشت خوک (Bacon) را به مدت ۸ دقیقه با حرارت متوسط درون ماهیتابه قرار میدهیم.

پیاز شیرین

هویج رنده شده

ساقه کرفس خرد شده

سیر خرد شده

مواد بالا را به میزان لازم تهیه و به مدت ۸ دقیقه می پزیم.

سس کچاپ

سس گوجه فرنگی

چوتنی (نوعی ترشی با ادویه)

مواد بالا را در ظرفی مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

تخم مرغ

مخلوط سوپ پیاز

 

نمک

خردل

سس ووسترشر (نوعی سس تند شامل سس سویا و سرکه)

غلات برنج

مقداری سس کچاپ

گوشت بوقلمون چرخ کرده

مواد بالا را ترکیب کرده و با مخلوط پیاز و… هم میزنیم، و مطابق تصویر درون سینی فر قرار می دهیم.

بعد از پخت، روی آن را با کچاپ و bacon خرد شده می پوشانیم و مجدداً ۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم.

لینک دانلود

  • 205 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی