دستور پخت مرغ و کاپریس پخته شده

بدون دیدگاه

مرغ و کاپریس پخته شده

 

مرغ و کاپریس پخته شده

پخت

۳۰ دقیقه

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست : ۴ عدد

سس پستو : ۱ پیمانه (ترکیبی از برگ ریحان خرد شده، آجیل بو داده، سیر، پنیر پارمسان، و روغن زیتون)

پنیر موتزارلا : ۱۷۰ گرم (۱۲ قطعه)

گوجه فرنگی، ضخیم برش خورده : ۳ عدد

گوجه فرنگی گیلاسی : ۱ عدد

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

اسپاگتی : ۳۰۰ گرم

سرکه بالزامیک : ۲ قاشق غذاخوری

ریحان تازه خرد شده برای تزیین

دستور پخت

۱- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. با اسپری یک قابلمه قابل استافده در فر را به خوبی چرب کنید.

۲- مرغ را درون ظرف قرار داده و روی هر قطعه مرغ ۱ قاشق غذاخوری سس پستو بریزید به طوری که تمام سطح مرغ ها آغشته شود.

۳- روی هر سینه مرغ را با ۳ برش موتزارلا و چند برش گوجه فرنگی قرار دهید. روی آن ها را روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

۴- ظرف را به مدت ۲۰ تا ۲۲ دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر ذوب شده، گوجه فرنگی نرم و مرغ کاملاً پخته شود.

۵- در همین حال، یک ظرف بزرگ از آب و نمک را به جوش آورید. اسپاگتی را اضافه کنید و طبق دستورالعمل های موجود بر روی بسته آن طبخ کنید. آب ماکارونی را خالی کرده و باقیمانده سس پستو را روی آن بریزید.

۶- برای سرو مرغ و کاپریس پخته شده ، اسپاگتی ها را به چهار ظرف تقسیم کنید. درون هر ظرف یک قطعه مرغ قرار داده و ۱/۲ قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک بریزید. در نهایت با ریحان تازه تزیین کنید.

  • 236 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی