ماکارونی کوفته ای

 

ماکارونی کوفته ای با قارچ و پنیر فتا

پخت

۲۰ دقیقه

مواد لازم

ماکارونی (gnocchi) کوفته ای : ۵۰۰ گرم

قارچ شیتاکی خرد شده : ۲۵۰ گرم

قارچ سفید خرد شده : ۲۵۰ گرم

کره : ۲ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : ۲ حبه

برگ های تازه رزماری ریز خرد شده : ۱ قاشق چایخوری

کمی سرکه

پنیر فتا : ۱/۳ پیمانه

جعفری خرد شده برای طعم دادن

دستور پخت

۱- در یک ظرف متوسط آب را به جوش آورید. طبق دستورالعمل روی بسته، ماکارونی کوفته ای (gnocchi) را اضافه و طبخ کنید. آب آن را تخلیه کرده و کنار بگذارید.

۲- در همین حال که ماکارونی در حال پخت است، کره را روی حرارت متوسط ذوب کرده، قارچ ها را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا به رنگ قهوه ای درآیند. سیر و رزماری را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر طبخ کنید.

۳- سرکه را اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر طبخ کنید تا زمانی که سرکه تقریباً تبخیر شود اما مقداری از مایع آن باقی بماند. ماکار.ونی را اضافه کنید و به آرامی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بهم بزنید تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن درآید.

۴- ظرف را از روی حرارت برداشته و پنیر فتا را بریزید. جعفری خرد شده تازه را برای طعم دادن اضافه کنید.

  • 618 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی