ماکارونی و کوفته قلقلی

 

ماکارونی و کوفته قلقلی

پخت

۵۰ دقیقه

مواد لازم برای کوفته قلقلی

گوشت گوساله چرخ شده : ۵۰۰ گرم

پودر سیر : ۱/۲ قاشق چای خوری

جعفری تازه خرد شده : ۱/۲ پیمانه

پنیر پارمزان : ۱/۳ پیمانه

تخم مرغ زده شده : ۱ عدد

خرده نان ساده : نصف پیمانه

روغن زیتون تازه : ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای ماکارونی

ماکارونی خشک شده : ۵۰۰ گرم

سس مارینارا ایتالیایی : ۳ پیمانه (ترکیبی از گوجه فرنگی. آبلیمو. آویشن. پیاز. سیر. جعفری تازه. ریحان تازه. روغن زیتون)

پنیر پارمزان رنده شده : ۲ قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت

۱- در یک کاسه متوسط، گوشت گوساله را با پودر سیر، جعفری و پارمزان مخلوط کنید. تخم مرغ و خرده نان را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

۲- مخلوط را به شکل توپ در آورده و ۳ تا ۵ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا زمانی که آنها به طور کامل پخته شده و به رنگ طلایی قهوه ای در آیند.

۳- گلوله های سرخ شده را کنار بگذارید. روغن اضافی ظرف را تخلیه کرده و مقداری آب و نمک درون آن بریزید و روی حرارت بالا به جوش آورید. ماکارونی را اضافه کرده و ۸ تا ۹ دقیقه (یا طبق دستورالعمل روی بسته) طبخ کنید.

۴- ماکارونی درا از ظرف تخلیه کرده و در ظرف دیگری با سس مارینا و کوفته ها ترکیب کنید. از جعفری و پارمزان برای تزیین استفاده کنید.

  • 252 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی