ماکارونی رشته ای

 

ماکارونی رشته ای با سس بولونیا، گوجه فرنگی، مرغ، پنیر پارمزان و ریحان

پخت

۲۰ دقیقه

مواد لازم

روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری که در دو ظرف جداگانه تقسیم شده است

گوشت مرغ یا بوقلمون : ۵۰۰ گرم

سیر : ۲ حبه رنده یا له شده

گوجه فرنگی معمولی : ۱ قاچ خرد شده

گوجه گیلاسی : ۱ پیمانه (گوجه فرنگی های معمولی هم اندازه هم قابل استفاده هستند)

سرکه بالزامیک : ۲ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری

نمک + فلفل برای مزه دار کردن

ریحان تازه خرد شده : ۱ پیمانه

پنیر پارمزان : ۱/۲ پیمانه

پنیر موتزارلا قطعه قطعه شده : ۱۱۰ گرم

ماکارونی ۵۰۰ گرمی : ۱ بسته

دستور پخت

۱- یک ظرف به اندازه یک سوپ خوری بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و ۲ قاشق روغن زیتون را به آن اضافه کنید. گوشت مرغ یا بوقلمون را تفت دهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. هر دو گوجه فرنگی گیلاس و معمولی را اضافه کنید. (اگر ترجیح می دهید، می توانید گوجه فرنگی بزرگ را در یک غذاساز سریع آماده کنید). اجازه دهید بجوشد و سپس ۱/۴ فنجان روغن زیتون، سرکه بالزامیک و ۱/۲ فنجان آب را اضافه کنید. وقتی سس به جوش آمد اجازه دهید ۱۰ دقیقه با مواد بپزد تا غلیظ شود. مخلوط را با نمک، فلفل و فلفل قرمز خرد شده طعم دهید.

۲- در همین حال، یک ظرف بزرگ آب شور را به جوش آورید و ماکارونی رشته ای را مطابق دستورالعمل روی بسته بپزید.

۳- سس بولونیا را از روی حرارت بردارید و در ریحان + پنیر پارمزان هم بزنید.

۴- ماکارونی را اضافه کنید و ۱ قاشق از سس بولونیا را روی آن بریزید. پس از اضافه کردن پنیر موتزارلا ظرف را به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه در فر قرار دهید و حرارت بالا را روشن کنید.

  • 467 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی