دستور پخت ماکارونی آلا نورما

بدون دیدگاه

ماکارونی آلا نورما

 

ماکارونی آلا نورما

پخت

۱ ساعت (۶۰ دقیقه)

مواد لازم

روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

بادمجان بزرگ، برش خورده به نوارهای ۲ سانتی متری : ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پیاز شیرین، نازک برش خورده : ۱ عدد

سیر : ۳ حبه

گوجه فرنگی خرد شده : ۱ کیلوگرم

فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری

اورگانو (پونه کوهی) : ۳/۴ قاشق چایخوری

ماکارونی خشک، لوله لوله و کوتاه : ۵۰۰ گرم

جعفری تازه خرد شده : ۱/۴ پیمانه

ریحان تازه خرد شده : ۱/۴ پیمانه

پنیر پکورینو رنده شده : ۱/۲ پیمانه

دستور پخت

۱- در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. بادمجان ها را اضافه کرده و تا زمانی که هر دو طرف آن ها قهوه ای شود تفت دهید. بادمجان را از ظرف جدا کنید و بر روی یک صفحه بزرگ قرار دهید. سپس به آنها نمک و فلفل بزنید.

۲- پیاز را به همان تابه اضافه کنید و آن را تا ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

۳- گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و بگذارید بجوشد. فلفل قرمز، اورگانو، نمک و فلفل سیاه بزنید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید.

۴- در همین حال که سس آماده می شود، یک ظرف بزرگ از آب و نمک را به جوش آورید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستورالعمل های موجود بر روی بسته طبخ کنید. سپس آب آن را خالی کنید.

۵- ماکارونی و بادمجان را به سس اضافه کنید؛ خوب مخلوط کنید. جعفری، ریحان و پکورینو را اضافه کنید. فوراً سرو کنید.

  • 136 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی