لازانیای کاسه ای

 

لازانیای کاسه ای ۳۰ دقیقه ای

پخت

۳۰ دقیقه

مواد لازم

کنسرو گوجه فرنگی : ۸۰۰ گرم

آب به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی : ۲۲۰ گرم

شکر : ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون تازه : ۱ قاشق غذا خوری

سیر خرد شده : ۵ حبه

فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چای خوری

گوشت گوساله : ۵۰۰ گرم

نمک، سیر و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

سبزیجات ایتالیایی خرد شده : ۵ قاشق غذاخوری مجزا (مانند ریحان، پونه، آویشن، جعفری)

ماکارونی پروانه ای : ۲۵۰ گرم

پنیر موتزارلا خرد شده : ۱ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده : ۱/۲ پیمانه + ۲ قاشق غذا خوری (جداگانه)

پنیر ریکوتا : ۱ پیمانه

دستور پخت

۱- گوجه فرنگی های خرد شد را به همراه آب آن ها با ۱ لیتر آب به صورت پوره در آورید. سس گوجه فرنگی و شکر را نیز اضافه کنید.

۲- ظرف بزرگی را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید تا جاییی که کف ظرف را بپوشاند، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه یا تا زمانی که معطر شوند، هم بزنید. گوشت گوساله را اضافه کرده و طبخ کنید. سپس روغن اضافی ظرف را خالی کرده و نمک، سیر و فلفل سیاه تازه را بریزید. برای طعم دادن ۳ قاشق غذاخوری از سبزیجات خرد شده را اضافه کنید.

۳- پاستا را به ظرف اضافه کرده و مخلوط گوجه فرنگی را روی آن بریزید. خوب بهم بزنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کرده و ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. پخت ماکارونی تا زمانی که ماکارونی نازک باشد، حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می کشد. ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر موتزارلا و ۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان را اضافه کنید. در صورت نیاز برای طعم بهتر، نمک، سیر و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید.

۴- سپس ۱ قاشق غذاخوری سر پر پنیر ریکوتا را روی تمام سطح مخلوط ماکارونی اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه استراحت کند. با سبزیجات و پنیر باقی مانده غذا را تزیین کنید.

  • 225 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی