دستور پخت لازانیای مرغ بوفالو

بدون دیدگاه

لازانیای مرغ بوفالو

 

لازانیای مرغ بوفالو

پخت

۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد


 

مواد لازم

روغن کانولا : ۱ قاشق غذاخوری

مرغ چرخ کرده : ۷۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد کوچک

هویج : ۱ عدد بزرگ

ساقه کرفس : ۱ عدد

سیر : ۲ حبه

گوجه فرنگی خرده شده که آب آن روی حرارت به خوردش رفته است : ۵۰۰ گرم

سس بال بوفالو : ۳۵۰ گرم

آب : ۱/۲ پیمانه

چاشنی ایتالیایی : ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل : ۱/۴ قاشق چایخوری

پخت به مدت ۱ ساعت روی حرارت متوسط

مواد لازم برای سس میانی لازانیا

پنیر ریکوتا : ۴۳۰ گرم

پنیر آبی : ۳/۴ پیمانه

برگ پهن جعفری ایتالیایی خرد شده : ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ : ۱ عدد بزرگ

لینک دانلود

  • 137 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی