دستور پخت لازانیای راویولی

بدون دیدگاه

لازانیای راویولی

 

لازانیای راویولی

پخت

۱ ساعت و ۱۵ دقیقه (۷۵ دقیقه)

مواد لازم

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

پیاز شیرین، خرد شده : ۱ عدد

سیر خرد شده : ۲ حبه

گوشت گاو : ۵۰۰ گرم

نمک : ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه : ۳/۴ قاشق چایخوری

اورگانو (پونه کوهی) : ۱ قاشق چایخوری

سس مارینارا : ۱.۵ پیمانه (ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز و سبزیجات)

راویولی (پاکت های کوچک پاستا حاوی گوشت، پنیر یا سبزیجات) : ۱ کیلوگرم (اگر منجمد است یخ آن ذوب شود)

پنیر ریکوتا : ۱.۵ پیمانه

پنیر موتزارلا خرد شده : ۲ پیمانه

ریحان تازه خرد شده برای تزیین : ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت

۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت معادل ۱۹۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. با اسپری یک ظرف با ارتفاع ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر را خوب چرب کنید.

۲- درون یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط روغن زیتون بریزید. پیاز را ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید. سیر را هم اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت د هید.

۳- گوشت گاو و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه طبخ کنید تا کاملاً پخته شود. سپس نمک و فلفل و اورگانو را اضافه کنید.

۴- سس مارینا را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد حرارت آن را کم کنید. اجازه دهید ۲۰ دقیقه بپزد تا طعم خوبی پیدا کند.

۵- در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب و نمک را به جوش آورید. راویولی ها را اضافه کنید و طبق دستورالعمل های بسته طبخ کنید. سپس آب اضافی آن را خالی نمایید.

۶- برای تهیه لازانیای راویولی ، یک لایه راویولی را کف ظرف قرار دهید. ۱/۴ از سس آماده شده را روی آن بریزید، سپس یک لایه پنیر ریکوتا و بعد از آن ۱/۴ پیمانه پنیر موتزارلا را اضافه کنید.

۷- لایه ها را به همین ترتیب تکرار کنید. برای لایه آخر، یک لایه دیگر از راویولی ها، سس و موتزارلا را اضافه کنید (این بار ریکوتا نیست).

۸- به کمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید. سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه سرد شود. در نهایت با ریحان تازه تزیین کنید.

  • 261 بازدید

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات

تبلیغات متنی